Skip to content
Tags

,

Updates voor uw website

Veel klanten zijn dagelijks druk bezig met de alledaagse gang van zaken voor hun bedrijf. Erg druk vaak zelfs. En ze hebben vaak geen of weinig tijd om hun website up-to-date te houden. En terwijl dit erg belangrijk is voor het aantrekken van klanten online.

Maar dat niet alleen. Zoekmachines zoals Google, MSN en Yahoo houden bij welke websites up-to-date zijn en hoe vaak ze upgedate worden. Als uw site niet vaak wordt onderhouden en vrij oude content heeft gaat de positie van uw website omlaag. Best wel logisch natuurlijk, oud nieuws is minder interessant tenslotte.
Maar ja, u bent misschien wel al druk genoeg met uw zaken offline en hebt niet genoeg tijd om ook nog eens een keer de web site op orde te houden. In dat geval hebben wij een oplossing! Laat ons uw website bijhouden qua content en eventuele software (CMS) upgrades voor u regelen.

Verscheidene bedrijven en freelancers zijn u voorgegaan.
Wij houden uw site actueel en maken om de zoveel tijd een backup zodat u nooit data kwijt raakt. Interesse? Stuur ons dan even een bericht voor meer informatie. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vragen en verzoeken reageren.

Gepubliceerd door Doede op dinsdag 20 januari 2009

Van → Home

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS

*