Skip to content

Klare zaken live

Klare zaken online!

Klare zaken

Klare zaken is al een paar dagen live hier te bewonderen. Klare zaken is het marketingbureau van Inge Derks, sterk in tactische marketing op het gebied van innovatie en internet.

Design

Deze website is door Doede.net ontwikkeld op basis van een design door de eigenaar van Klare zaken zelf. En dat is zeer goed gelukt al zeggen wij het zelf! Iedere pagina heeft een transparante content box, het Klare zaken logo en navigatie menu. Wit blauw en paars zijn de hoofd kleuren.

CMS

Deze website draait op 1 van onze favoriete Open Bron CMS WordPress. WordPress is vooral bekend als blogging CMS, maar is verder ook uitstekend als CMS voor kleine en middelgrote websites. WordPress geeft de klant de mogelijkheid de website op eenvoudige wijze online up te daten zonder enige kennis van html, css of php.

Structuur

De hoofdpagina, secondaire pagina’s en de blog pagina hebben ieder hun eigen template structuur om zo de content de beste weergave te geven. De hoofdpagina gebruikt verscheidene dynamische tekst blokken of widgets om tekst dynamisch te laden en aan te passen vanuit de WordPress Back office.

Verder gebruikt de website verscheidene WordPress plugins – lees uitbreidingen – om de website meer functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid te verstrekken. Plugins zoals Google Analytics plugin , All in one SEO plugin , Advanced TinyMCE plugin, Customizable Tag Cloud plugin om er maar een paar te noemen.

Gepubliceerd door Doede op woensdag 22 juli 2009

Van → Recent werk

1 Reactie
  1. De website ziet er mooi uit. Alleen zijn de grijze letters redelijk slecht leesbaar.

    Hopelijk kun je er wat mee.

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS

*