Skip to content

Wij

Achtergrond

Doede.net www-Services is het webdesign-bureau van Jasper Frumau (Moskou) en Doede Valeri van der Linden (Amsterdam). We hebben sinds midden jaren 90 ervaring met webdesign opgebouwd en hebben dit kleine bureau opgezet om de krachten te bundelen. Niet alleen onze krachten, maar ook die van talloze freelance webdesigners, ontwerpers en programmeurs in Thailand, India, Indonesië, Rusland en de Filipijnen.

Filosofie

Een autofabrikant kan niet alle onderdelen zelf maken, de banden komen van een bandenspecialist, de computer van de chipfabrikant. Zo kunnen en willen wij ook niet alles zelf doen, maar besteden we de onderdelen uit aan specialisten in Zuidoost-Azië en andere delen van de wereld. Dat houdt de website voor u natuurlijk goedkoop, maar op deze manier bieden we ook een heel klein beetje ‘ontwikkelingshulp’. We zijn namelijk erg overtuigd van het fair trade-principe en zorgen er altijd voor dat we een goede prijs betalen aan onze freelancers.

Fair Trade

Het fair trade-principe is een van onze uitgangspunten, maar aan die eerlijkheid willen we ook aan de andere kant vasthouden. Daarom rekenen we eerlijke prijzen en geven we eerlijk uitleg. In de webdesignwereld zijn teveel mensen die de zeepbel in stand houden door te werken volgens het gezegde: in het land der blinden is éénoog koning. Daar doen wij niet aan mee, bij ons krijgt u heldere en duidelijke uitleg en kunt u altijd alles vragen.

We hopen u graag te begroeten als klant bij Doede.net www-Services!

Met groeten,

Jasper & Doede