Skip to content

Bloggen van je Iphone:: Updated

WordPress app

Je kunt tegenwoordig heel makkelijk bloggen met je IPhone. Dit kan nu heel eenvoudig met de WordPress for iOS app. Dit artikel schrijf ik nu vanaf mijn IPhone 4 met deze gratis applicatie.

Opties

Je kunt de titel kiezen, tags toevoegen en de categorie.  De categorie kun je kiezen uit een lijst met beschikbare categorieën. Er kunnen ook afbeeldingen worden toegevoegd alsmede video’s door op de mediaknop te drukken. Verder kun je blogs direct publiceren of als concept opslaan. Hieronder een screenshot van de editor:

WordPress App Editorscherm

Nadelen

Een nadeel is de ontbrekende wysiwyg editor. Er kunnen dus geen koppen of andere stijlen worden aangemaakt. Een ander nadeel is dat er geen afbeeldingen of video’s kunnen worden geplaatst. Het ontbreken van de wysiwyg bewerker is jammer. Maar misschien krijgen we die in de volgende versie. Later vanuit de Dashboard heb ik de stijl ietwat bewerkt en een aanbevolen afbeelding toegevoegd.

Conclusie

Over het algemeen ben ik tevreden met deze 100% gratis app. Ideaal als je snel iets wil bloggen en je geen Mac of PC bij de hand hebt, maar wel je IPhone. Niet vergeten dat je ook altijd een concept, inclusief eventuele foto’s,  kan opslaan en die later weer kan bewerken.

De applicatie is down te loaden door op WordPress te zoeken en de App gratis te installeren. De applicatie werkt ook op de Ipad en de Ipod

Voor meer informatie en screenshots zie: http://ios.wordpress.org/

Voor andere handige blogging apps lees: http://wordinvestor.com/2010/11/16-handy-iphone-apps-for-better-blogging.html

Gepubliceerd door Doede op dinsdag 30 november 2010

Van → Wordpress

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

NB: XHTML is toegstaan. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Abonneer je op de reacties op dit artikel via RSS

*