Ticketmaster account verwijderen

Je hebt het vast wel gelezen, naast vele andere bedrijven is ook Ticketmaster gehackt. Als je kaartjes voor een concert koopt, dan gaat dat vaak via dit bedrijf. Je moet dan een account aanmaken, ook als je dat niet wil.

Nu blijkt dat hackers betaalgegevens hebben buit gemaakt, wat ik helemaal eigenaardig vindt. Waarom slaan ze die gegevens op? Goeie ouwe tijd, kaartje kopen bij het postkantoor, contant afrekenen en nooit meer gezeik met reclame in je bus en gehackte gegevens.

Anyways, je account verwijderen is zoals bij veel andere techbedrijven, nog geen sinecure. Hieronder de handleiding voor Ticketmaster:

  1. Ga naar deze website: Ticketmaster account verwijderen (smartsurvey)
  2. Vul het formulier in, vink aan: Gelieve te wissen mijn gegevens
  3. Je kan aanvinken: Klik hier als u uw gegevens wilt ontvangen
  4. Klik op versturen
  5. Stuur vanaf het e-mail adres waarmee je je account hebt aangemaakt een ​​e-mail naar intldataprivacy@livenation.co.uk met het onderwerp “Email Verification”. Je hoeft niets in de mail te zetten.
  6. Je krijgt een bevestiging, daarin staat:
    • For data subject requests, please note, this may take up to thirty-days to ninety-days from validation of the request as prescribed by law (although we do hope to close such requests much sooner than the law prescribes!).

Zoals je wel kan vermoeden is dit een eigen en dus foute uitleg van de wet. Ticketmaster is wettelijk verplicht binnen een maand te antwoorden op je verzoek. Als het een erg complexe vraag is mogen ze dat oprekken tot drie maanden. Maar een account verwijderen is niet erg complex.

Laat hieronder gerust weten wat jouw ervaringen zijn met Ticketmaster.

3 gedachten over “Ticketmaster account verwijderen”

  1. Ik heb één keer noodgedwongen kaartjes voor een concert gekocht bij Ticketmaster. Je moet dan inderdaad of je wilt of niet een account aanmaken. Tot daaraan toe. Vanaf dat moment krijg ik nog steeds ongevraagd de nieuwsbrief. Die heeft de optie ‘Afmelden’. En die lijkt ook nog te werken. Jammer dat je weggaat, is de reactie, maar vervolgens krijg je gewoon die nieuwsbrief weer. Wat een onbeschofte club!

  2. Helaas heb ik dezelfde ervaring: ik heb mij al 10x uitgeschreven op verschillende manieren en vanaf verschillende devices, maar die nieuwsbrief blijft maar komen. Help!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *